O lume…nebuna


Cat Stevens spune ca lumea este salbatica,eu as spune ca e nebuna, sau si una si alta.

Cum sa te refugiezi de lumea dezlantuita cand pe zi ce trece ne alienam, notiunea de normalitate, de sanatate mentala devine tot mai mult o utopie sitot mai multi tin discursuri ilogice si incoerente pe strazile cetatii pana sunt identificati si etichetati cu un singur cuvant ca fiind paria.

Ma gandeam 🙂 ca poate extraterestrii (aliens) sunt printre noi si suntem, devenim chiar noi alienatii de elita, sub povara atator si atator poveri de tot felul, ne pierdem ratiunea de a fi, umanintatea noastra in tot intelesul ei devine uitare si chiar devenim salbatici, homo homini lupus (spre amintirea Sophiei cea latinista care trece si se strecoara fara a lasa un cuvant de intelepciune 😉 ) pana la iminenta disparitie a rasei superioare si revenirea la stadiul anterior aparitiei speciei noastre…

Poate ca natura, lumea este a necuvantatoarelor, a celor pe care nu vrem si nu stim sa le ascultam. Probabil am avea multe de invatat de la ele, multe si bune. Asa insa ne devoram spre fericirea celor ce vor ramane sa vietuiasca fara de cei care le-au distrus habitatul si modul ancestral de viata sfarsind prin a se autodistruge, ca dovada a constiintei superioare.

Oh baby, it’s a wild world…

5 gânduri despre „O lume…nebuna

  1. Cu vreo 200 de ani în urmă, primii antropologi se extaziau descoperind triburi de „sălbatici” prin colţurile cele mai îndepărtate de lumea „civilizată”. Le studiau cu mare interes obiceiurile şi credinţele, şi erau grozav de uimiţi cum aceia trăiau într-o perfectă simbioză cu natura. Şi îi…deplângeau! De aceea, mulţi „binevoitori” s-au năpustit cu „civilizaţia” peste ei şi peste natura lor. Mai ales că aceasta din urmă ascundea bogăţii care le permiteau să devină şi mai „civilizaţi”.
    Şi aşa am ajuns cu toţii în lumea pe care şi tu ai descris-o foarte corect şi plastic. O lume alienată de sălbăticia veritabilă, cea autodistructivă.

    Şi se pare că între „nebunii” lumii, noi, românii, suntem în top 😦
    Măcar la asta să fim în frunte 😦

    http://www.jurnalul.ro/stiri/observator/romania-are-nebuni-de-top-vezi-care-e-orasul-cu-13-bolnavi-psihic-580138.html

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s