Unicorn


Americi nedescoperite

Si Unicorni decapitati

Raman azi vise parasite

………………………………

Abel si Cain, ati fost voi…frati?

Azi voi imparti cu voi un vis al carui talc, freudian sau nu, l-am cautat in magazinul de vise numit Google iar raspunsul virtual va las sa-l descoperiti voi insiva / inseva 😉 in acelasi fel ca si mine.

In toi de noapte m-am trezit in urma unui cosmar…cu final fericit, partial, macar in vis. Iar inima imi batea tare,mai tare, nu stiu daca semn bun ca inca batea sau semn rau ca ziua a fost un solo de baterie…

Eram in casa, in bucatarie cand blocurile din fata mea au inceput sa se miste in zig-zag, paralelograme gri, gata sa se prabuseasca, intr-un dans tenebru, al vietii si al mortii la un loc.

Am inceput sa ma misc si eu, blocul 🙂 in care stau se legana, din ce in ce mai tare, rigid…imi ziceam…poate totusi va sta,se va opri…cutremurul, constient ca forta naturii nu o poate infrange nimeni…nu, nu se oprea, continua, mai tare, mai tare,mai tare, ca un copac batut de vant pana cand ,obosit de lupta inegala,blocul meu s-a prabusit intact la pamant, compact, intreg dar pravalit la orizontala.

Ca prin minune scapasem, toti ai casei, imi zicea, vezi, daca ai creinta…scapsem cu totii…chiar si mama scapase,era acolo, in visul meu curmat brusc era si ea.Reusise.

Si magazinul virtual de vise da tot felul de interpretari 🙂

M-am amuzat cumva, nu stiu daca sa cred in vise. Stiu doar ca mai demult semnele rele s-au implinit. Sau asa am crezut eu.

Si mai stiu ca inima batea ca o toba…sparta.

Se spune ca visele sunt reflectarea subconstientului nostru, a trairilor noastre interioare. Ei, uite ca ati avut parte de o …vivisectie 🙂

…a unui ultim…Unicorn.

 

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s